Het liefst speel ik heel mooie muziek samen met andere mensen, op bijzondere locaties en met beeld, beeldende kunst, theater en dans. Ik maak zelf heel graag voorstellingen en ik houd enorm van tekenen. Soms maak ik illustraties of korte filmpjes voor voorstellingen of websites van collega's.

Duo Macchiato

Duo Macchiato bestaat uit Mariana Hutchinson Siemers (Viool) en Willemijn Knödler (cello). Zij spelen het viool-cello repertoire uit hun hoofd, soms gewoon op straat, maar vaak ook op een bakfiets bij speciale evenementen.

Kindervoorstellingen

Ik maak voorstellingen voor kinderen van 0-(ongeveer)12 jaar oud. Soms speel ik alleen, maar vaak ook met anderen!

Kindervoorstelling Noorderzon Festival 2016

Ensemble Montage

Met Ensemble Montage speel ik klassieke muziek op een bijzondere manier. Bijvoorbeeld tijdens het Noorderzon Festival in een containter, waarbij de mensen in het midden zitten en de muziek 'surround sound' horen, in de open lucht en we maakten ook een super gave voorstelling in 1 dag!

OP ZEE

Verschillend

Celloles

Ik geef priveles thuis en soms spelen de kinderen in groepslessen samen. Dan doen we muziektheoriespelletjes, componeer-opdrachten en spelen we mooie muziek samen. Een aantal keer per jaar is er een voorspeelmiddag-/avond.